Met plezier en een dikke knipoog hou ik je op de hoogte van wat ik zoal fotografeer / With pleasure and a big nod I'll share with you what I shoot.

Overpeinzing

Nieuw jaar; nieuwe kansen en beste wensen!

common pheasant (Phasianus colchicus) flying over fallow land

Natuurlijk keken we er al weken naar uit; het kerstdiner! Gezellig samen met de kids lekker eten en genieten van elkaars gezelschap. Lekker cliché maar daarom niet minder aangenaam. We zagen het helemaal zitten! Het thema voor dit jaar was ‘pyjama-party’; geen gedoe met opdoffen, gewoon lekker jezelf en lekker relaxed. Beetje bank hangen, Top2000 op de achtergrond, misschien zelfs wel een spelletje…hoe gek wil je het hebben? 😉

De boodschappen waren in huis en de wijn stond al te chambreren. Kaarsjes brandden en een heerlijke parfum vulde langzaam de woonkamer. En toen sloeg het noodlot toe. Lekker druk in de keuken wierp ik vluchtig een blik naar buiten en voelde het direct: dit jaar geen sneeuwvlokjes maar druppels…aan mijn neus. Het-zal-toch-niet? Vervolgens werden de oogjes wat waterig en ja hoor, naarmate de oven verder voorverwarmde steeg de lichaamstemperatuur tot koortsachtige hoogten en viel kerst langzaam maar zeker in het water!

… we zagen het kerstdiner aan onze neus voorbij vliegen …

Voor we het in de gaten hadden, lagen we languit in pyjama op de bank. Niet helemaal de pyjama-party die we in gedachten hadden. En terwijl we de telefoon oppakten om de kids af te bellen zagen we het kerstdiner aan onze neus voorbij vliegen! Sorry kids, deze kerst geen gebraden fazant…

Maar inmiddels ligt kerst achter ons, zijn de temperaturen gezakt en komen geur en smaak weer terug. Op naar het nieuwe jaar met nieuwe kansen! En daar horen de allerbeste wensen bij. Dus beste mensen, maak er een mooi en gezond 2017 van!

Leave a Reply

error: Content is protected !!