Met plezier en een dikke knipoog hou ik je op de hoogte van wat ik zoal fotografeer / With pleasure and a big nod I'll share with you what I shoot.

Over

Hallo! Ik ben Erik Ruiterman. Ik hou van vogels en fotograferen dus ben ik een enthousiast natuurfotograaf, ik hou van schrijven dus ben ik blogger en er moet ook nog gegeten worden dus ben ik daarnaast werkzaam als adviseur.

Door mijn opleiding als fashion-fotograaf is mijn kijk op ‘natuurschoon’ voor altijd veranderd. Op Nature in Stock tref je mijn portfolio aan. Via deze agent kan je desgewenst foto’s bestellen.

Mijn foto-avonturen vormen vaak de basis voor mijn blog’s waarin ik probeer op een relativerende wijze het fenomeen natuurfotografie te beschouwen. Wat mij betreft gaat dat altijd gepaard met een vette knipoog. Mijn blogs vind je natuurlijk op deze site.
Maar ook op Nature Photographer of the Year en Natuurfotografie.nl kom je de nodige schrijfsels van mij tegen. De links naar deze artikelen vind je hier

Woonachtig aan de rand van het Groene Hart breng ik veel van mijn tijd door in de polderlandschappen in Zuid- en Noord Holland, maar zo nu en dan trek ik verder het land in, op zoek naar onderwerpen voor mijn foto’s. En af en toe ga ik doelgericht op reis om eens iets nieuws te fotograferen.

Zowel mijn lokale als internationale ‘avonturen’ ga ik doorgaans aan met mijn vaste fotomaatje Michel. Niet alleen familie maar ook een fijne vriend. Als je meer over Michel wilt weten, klik dan even hier!

error: Content is protected !!